Telefoon

0473 39 63 71

E-mail

kevin@massagemoment.be

Openingstijden

Enkel op afspraak

Het diploma is binnen en de technieken zitten in de vingers. Vanaf 26 maart ga ik van start met “Hotstone massages”.

Bij een hotstone massage wordt je gemasseerd met warme basaltstenen. Een basaltsteen is een vulkanische steen dat wordt gevormd door de stolling van lava.

“Net als kristal is basalt doortrokken van energetische en genezende krachten. Het is tevens bekend dat het energetisch verbazende kwaliteiten heeft. Er wordt gezegd dat basalt je in moeilijke tijden de kracht geeft om door te gaan en het kan solidariteit bewerkstelligen. Het kan behulpzaam zijn bij het laten oplossen van boosheid en het kan begrip en hulp geven bij situaties waarvan je moet herstellen. Door een ‘rots in de branding’ te zijn, zal basalt je door veranderingen heen helpen. Basalt zal je helpen bij het verkleinen van de negativiteit van je persoonlijkheid en je positieve kant versterken. Basalt kan worden gebruikt om de gezondheid van je voortplantingsorganen te vergroten en om persoonlijke lichamelijke kracht te ontwikkelen. Basalt kan weer worden opgeladen gedurende zowel volle als nieuwe maan.”

Cursus Hotstone Wellness academie

Alles wat je lichaam nodig heeft om nog dieper te kunnen ontspannen.

Kom jij het eens uitproberen?
Tot binnenkort,

Kevin

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]